Ontmoet Santa Claus

Dorp van de Kerstman

Geplaatst in:
Libby Rodermond
Geschreven op 25 oktober 2018 door Libby Rodermond
Aangepast op: 4 mei 2020

Het dorp van de Kerstman bezoeken? Bij Kerstmis hoort sneeuw, althans dat is wel een beetje zoals het ultieme kerstgevoel hoort te zijn, toch?

Gezelligheid bij de haard in de welbekende kersttrui, warme chocolademelk en cadeautjes. Hoe leuk is het om dit te vieren in het hoge noorden en misschien wel een bezoekje te brengen aan het dorp van de Kerstman himself?

Kerst in Lapland

Vier de Kerst in Lapland met de Kerstman? Wellicht voor velen iets om één keer mee te maken. Een goede tip van ons is: wees er vroeg bij (een jaar van tevoren is realistisch) want de kerstperiode rondom de kerstvakantie is een populaire periode. Wil je toch graag het prachtige Lapland in kerststemming bezoeken dan is er rondom de kerstperiode voldoende beschikbaarheid.

Rendieren van de Kerstman

Wanneer je aankomt bij Santa Claus Village waan je je wel in een toeristische attractie. Zoals vele toeristische attracties wil je ze toch eens gezien hebben. Zo heb ik een bezoek gebracht aan de Kerstman. Je moet er even voor in de rij staan maar dan kan je wel met hem op de foto. Wanneer je in het huis van de Kerstman komt doet het een beetje aan alsof je in de Efteling bent 😉

Naast een bezoek aan de Kerstman kun je op het terrein van Santa Claus een tochtje met de rendieren maken. Het is wel heel anders dan wanneer je een losse excursie boekt. Echter hoort een kort ritje wel bij dit sfeervolle dorp. In het dorp van de Kerstman kun je ook terecht voor een hapje en een drankje en natuurlijk kun je niet weggaan zonder een souvenir.

Lapland reizen

Er is natuurlijk nog veel meer dan het dorp van de Kerstman. Een reis naar Lapland is niet alleen zomaar een reis maar een échte beleving. Lapland reizen zijn geen reizen die je elk jaar opnieuw doet, het is vaak een once in a lifetime experience. Als je dan zo’n reis in de planning hebt is het uiteraard het leukst om hem zo compleet mogelijk te maken. Met compleet bedoel ik een sfeervol huisje met eigen haard en sauna met daarbij behorend een compleet pakket aan winter safari’s.

Denk hierbij aan een sneeuwscootertocht, huskytocht, ijsvissen, icefloaten en wat vooral niet mag ontbreken is de Noorderlicht excursie. Want dit natuurspektakel wil je natuurlijk niet missen. Helaas kunnen we dit niet garanderen maar dat de reis een échte beleving wordt wanneer je hem bij Interfact Travel boekt, dat kunnen wij wel garanderen! Dus vraag ons naar de mogelijkheden en wij maken graag een passend reisvoorstel!

Over de auteur
Libby Rodermond
Libby Rodermond

Sinds 2010 ben ik werkzaam bij Interfact Travel, maar al mijn hele leven vind ik reizen ontzettend leuk en heb dan ook al veel van de wereld mogen zien.