Auto huren Zuid Afrika

Auto huren in Zuid Afrika?

Geplaatst in:
Evelyn Geijteman
Geschreven op 6 juni 2017 door Evelyn Geijteman

Fly & Drive Zuid Afrika

Autorondreizen in Zuid Afrika zijn bij uitstek de manier om dit land te ontdekken. Onze autorondreizen door het indrukwekkende Zuid Afrika worden door ons op maat voor u gemaakt naar aanleiding van uw wensenlijstje.  

De overweldigende Drakensbergen, het wereldberoemde Kruger Park, spontane ontmoetingen met traditionele Zuid Afrikaanse bevolkingsgroepen en het bestijgen van de Tafelberg in metropool Kaapstad maakt het rondreizen door prachtig Zuid Afrika steeds weer anders, uniek en authentiek. In de verschillende rondreizen door Zuid Afrika komt het veelzijdige karakter van het land goed tot uiting. Het is om die reden dat veel mensen terugkeren en een nieuwe rondreis door Zuid Afrika plannen.

Zuid Afrika is het hele jaar door goed te bereizen. De temperaturen zijn overdag zeer aangenaam. Het is bijna altijd zonnig en warmer dan 20 graden. Op het zuidelijk halfrond waar Zuid Afrika ligt zijn de seizoenen precies andersom dan hier. Lees ons blog als u meer wilt weten over handige tips en weetjes over Zuid Afrika!

Autorondreizen Zuid Afrika

Bruisende moderne steden bestaan naast oases van rust. Tijdens uw autorondreis door Zuid Afrika gaat u ontdekken dat het een land vol contrasten is waar kwaliteit van leven belangrijk is. 

In uw reis door Zuid Afrika bezoekt u de hoogtepunten en ontdekt u de bijzondere plekje ver afgelegen van de drukte. Overnacht in een home stay, een gezellige B&B of een authentieke lodge: Zuid Afrika heeft het allemaal!U geeft zelf aan ons door wat uw wensen zijn, luxe lodges, simpele B&B's of misschien wel tenten midden in de game reserves! Daarnaast kunnen wij u natuurlijk ook adviseren en kunnen alle soorten accommodaties ook gecombineerd worden met elkaar. De routes zijn geheel open en u bent vrij om hier zelf aan te geven waar u heen wilt of wat er absoluut niet mag ontbreken in uw reis. 

Huurauto Zuid Afrika

Kies voor een huurauto om Zuid Afrika te ontdekken. De wegen zijn goed en de huurprijzen redelijk. Ook de drop-off kosten (de extra kosten die u betaalt als u een auto ophaalt in plaats A en inlevert in plaats B) zijn zeer beperkt. Dit moet u wel aangeven bij het reserveren van de huurauto. U moet er overigens rekening mee houden dat de afstanden in Zuid-Afrika aanzienlijk zijn en dat u links rijdt.

Reizen naar Zuid Afrika

Bent u benieuwd naar een aantal van onze voorbeeld reizen naar Zuid Afrika? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of neem een kijkje bij ons aanbod.

Over de auteur
Evelyn Geijteman
Evelyn Geijteman

Globetrotter. Ik heb de definitie toch maar even opgezocht. Betekenis is wereldreiziger of reislustig mens; ik kan mij daar in vinden.