Bijzondere overnachtingen

Bijzondere overnachtingen

Bijzonder overnachten en Lapland gaan eigenlijk perfect samen, de bestemming is zowel in de winter als in de zomer heel bijzonder.

Interfact Travel helpt u graag met het uitzoeken van uw droomreis. Omdat wij elke bestemming hebben bezocht en bijna alle hotels, excursies en uitstapjes zelf ook ervaren hebben, beschikken wij over de nodige kennis om u zo goed mogelijk te adviseren. Natuurlijk is het al leuk om op reis te gaan maar het is nog veel leuker om bijzonder te overnachten! Wij hebben veel bijzondere overnachtingen waar u uit kunt kiezen. 

Bijzonder overnachten in iglo of ijshotel

Bijvoorbeeld een nachtje in het IJshotel, koud maar oh zo bijzonder! Of misschien wel in een Iglo hotel, stelt u het zich eens voor liggend op een comfortabel bed met een heerlijk deken en tegelijk kijkt u omhoog naar het prachtige Noorderlicht.

In de zomer kunt u heel erg bijzonder overnachten op het water! Wat dacht u van een eigen boathouse in Finland waarmee u ook echt daadwerkelijk vaart door de prachtige natuurgebieden van Fins Lapland. 

Bijzondere overnachtingen, waarom zou u daarvoor kiezen?

Naast de bijzondere overnachtingen beleeft u deze totaal andere wereld. In de winter en in de zomer is het een compleet andere wereld. De ene dag daalt u de pistes af en de volgende dag gaat u bijvoorbeeld ijsvissen of verkent u het landschap per sneeuwscooter of husky slee. In de zomer kunt u een prachtige rondreis maken per auto of boot en genieten op 1 van de vele stranden of genieten van de prachtige natuur en de gezellige dorpen en steden.  

Lapland beschikt over bijzondere natuurgebieden. Het landschap varieert van heuvels tot open vlaktes, meren en bossen. De seizoenswisselingen zijn onovertroffen; de herfst wordt gekenmerkt door het vallen van de rode en goudgele bladeren en de winterse periode begint. Dat houdt in dat de zon niet meer opkomt en de lucht een paarsblauwe kleur krijgt. Ook voor kinderen is Fins Lapland een heerlijke bestemming. In de winter is het één groot speelparadijs. De dikke laag sneeuw en ijs zorgt voor een ruim aanbod aan winterse activiteiten. En in de zomer is het er heerlijk weer en omdat Finland bekend staat om zijn vele meren is er zoveel te doen voor jong en oud! 

Terug naar Bijzondere overnachtingen

Voorbeeldreizen Bijzondere overnachtingen

5 dagen
Vanaf € 1499 p.p.
Glazen Iglo Finland
Glazen Iglo Finland
Tijdens deze reis overnacht u in een glazen iglo en gaat u kennismaken met het hoge noorden. Het programma biedt u alles wat deze bestemming...
5 dagen
Vanaf € 2595 p.p.
5 dagen Sea Lapland winterreis
5 dagen Sea Lapland winterreis
 Deze reis in individueel dus u vertrekt op de dag dat u wilt. Voel de enorme Arctische vrijheid en beleef nu deze magische plaats in Fins...
8 dagen
Vanaf € 1695 p.p.
8 dagen Iso Syoto winterreis
8 dagen Iso Syoto winterreis
Hotel Iso Syote is gelegen op de top van de heuvel waardoor u een adembenemend uitzicht heeft over Winter Wonderland. U zult hier een...
Staat uw reis er niet tussen?

Niet gevonden waar u naar op zoek bent? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 020 - 675 98 62 of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op